Read Dauðarósir by Arnaldur Indriðason Free Online


Ebook Dauðarósir by Arnaldur Indriðason read! Book Title: Dauðarósir
The author of the book: Arnaldur Indriðason
The size of the: 541 KB
City - Country: No data
Loaded: 2368 times
Reader ratings: 4.7
Edition: Vaka-Helgafell
Date of issue: 2007
ISBN: 9979220511
ISBN 13: 9789979220510
Language: English
Format files: PDF

Read full description of the books:Drie sterren voor "Grafteken" van Arnaldur Indridason. Deze ijslandse thrillerauteur is tevens historicus en weet in zijn boeken telkens het verhaal - in dit geval een moordzaak - te laten afspelen tegen een waargebeurde historische setting uit ijsland. Dit vormt meteen de kracht van zijn boeken, die door dit concept meer zijn dan alleen een whodunit, maar ook verhalen over dit land waarover bij ons toch nog steeds vrij weinig is geweten. Boeiend, zonder twijfel. Bovendien komt in elk boek dezelfde politierechercheur terug, Erlendur Sveinsson, die op z'n minst een kenmerkend karakter heeft. Wat Harry Hole is voor Jo Nesbo, is Erlendur Sveinsson voor Arnaldur Indridason. Intrigerend personage.

"Grafteken" gaat over de zoektocht naar de moordenaar van de jonge Birta, die op een nacht dood wordt achtergelaten op een begraafplaats in Rejkjavik, op het graf van Jon Sigmundsson, een belangrijke ijslandse historische president die streed voor Ijsland. Bij vondst van het lichaam staan de speurders voor een raadsel. Ze weten naam noch woonplaats, reden noch dader. En de zoektocht kan beginnen. Al snel raakt Erlendur ervan overtuigd dat de vindplaats van het meisje niet willekeurig is gekozen, en dat ze hierin aanwijzingen moeten zoeken om de moordenaar te vinden. De zoektocht brengt hun dan van het Rejkjavikse drugs- en prostitutiemilieu, tot de westfjorden van Ijsland, waar corruptie en gesjoemel met visquota grote gevolgen met zich mee hebben gebracht.

Zoals alle werken van Indridason kan ook dit boek steunen op een schitterend plot en een goed uitgewerkte achtergrond. Helaas had ik bij dit verhaal vrij snel door hoe de vork aan de steel zat en wie er achter de moord zat, waardoor het verrassingseffect op het einde een beetje werd teniet gedaan. Dit doet geen afbreuk aan de vertelkunst van Indridason, die staat buiten twijfel, maar het is niet zijn beste boek, voor mij. Uiteraard wel 3 sterren waard.


Download Dauðarósir PDF Dauðarósir PDF
Download Dauðarósir ERUB Dauðarósir PDF
Download Dauðarósir DOC Dauðarósir PDF
Download Dauðarósir TXT Dauðarósir PDFRead information about the author

Ebook Dauðarósir read Online! Arnaldur Indriðason has the rare distinction of having won the Nordic Crime Novel Prize two years running. He is also the winner of the highly respected and world famous CWA Gold Dagger Award for the top crime novel of the year in the English language, Silence of the Grave.
Arnaldur’s novels have sold over twelve million copies worldwide, in 40 languages, and have won numerous well-respected prizes and received rave reviews all over the world.Reviews of the Dauðarósir


KIAN

Something a favorite author wrote.

NIAMH

I was inspired by this book!

MICHAEL

When you regret the book ends!

RUBY

The book is a masterpiece that makes a richer soul, speech, and wider horizon.
Add a comment
Download EBOOK Dauðarósir by Arnaldur Indriðason Online free

PDF: dauarsir.pdf Dauðarósir PDF
ERUB: dauarsir.epub Dauðarósir ERUB
DOC: dauarsir.doc Dauðarósir DOC
TXT: dauarsir.txt Dauðarósir TXT