Read Den Muravya by Bernard Werber Free Online


Ebook Den Muravya by Bernard Werber read! Book Title: Den Muravya
The author of the book: Bernard Werber
The size of the: 862 KB
City - Country: No data
Loaded: 1998 times
Reader ratings: 3.5
Edition: RIPOL klassik, Kapital Trejd Kompani
Date of issue: January 1st 1992
ISBN: 5425020759
ISBN 13: 9785425020758
Language: English
Format files: PDF

Read full description of the books:Spicuiri din recenzia finala care se gaseste pe blogul meu..........................................
Ziua Furnicilor este mai intens și mai plin de adrenalină decât primul volum din serie ceea ce-l face pe Werber „și mai povestitor” decât în romanul anterior pentru că reușește să te transporte într-un mod absolut fenomenal în lumea imaginată de el. De data aceasta amprenta este pusă mai mult pe partea enigmatică, polițistă a poveștii ceea ce face ca povestea să fie și mai alertă alături de aventura aproape sinucigașă a furnicii 103. Inserturile din Enciclopedia cunoașterii relative și absolute de Edmond Wells se potrivesc perfect și fac, din nou, deliciul lecturii. Werber adoră lumea din Saga Furnicilor și acest lucru se vede la fiecare pagină. Iubește ce a creat și se dedică întru totul creației sale, făcând altfel pe cititor să iubească la rându-i din toată inima personajele care-i trec prin fața ochilor.

Recunosc că-i spuneam Elenei pe măsură ce înaintam în lectură că Werber mi se pare cam exagerat și că am impresia că mă trezesc uneori într-o telenovelă argentiniană, însă asta nu m-a făcut să mă opresc din citit. M-am bucurat de carte pentru că, dincolo de exagerările copilărești pe care autorul a decis să le insereze în dezvoltarea poveștii, romanul este cât se poate inteligent, cu idei care prind, surprind și plac, nu numai prin ineditului lor cât prin faptul că sună cât se poate de plauzibil. Este adevărat că Werber putea să acorde o atenție mai mare atât modului în care și-a construit personajele cât și evoluției narațiunii, astfel încât să nu fie nevoit să exagereze anumite momente din povestire dar, până la urmă, astfel de șiretlicuri fac parte din arsenalul scriitorilor pe care Werber îi iubește și al căror fan mă declar și eu.
.......................................


Download Den Muravya PDF Den Muravya PDF
Download Den Muravya ERUB Den Muravya PDF
Download Den Muravya DOC Den Muravya PDF
Download Den Muravya TXT Den Muravya PDFRead information about the author

Ebook Den Muravya read Online! Bernard Werber's "Ants" trilogy made him one of France's most popular science fiction novelists in the 90s. Werber began studying journalism in 1982 in Paris, where he discovered the work of sci-fi writer Philip K. Dick. In 1991 he published the novel Les Fourmis (Empire of the Ants), a complex fantasy novel in which ants were the heroes and humans the pesty antagonists. The novel became a cult hit across Europe, and Werber followed it with two other books in the same vein: Le Jour des Fourmis (Day of the Ants,1992) and La Révolution des Fourmis (Revolution of the Ants, 1995). His other books include L'Empire des Anges (Empire of the Angels, 2000) and L'Arbre des possibles (The Tree of Possibles, 2002).


Reviews of the Den Muravya


HARVEY

Perfect Design and content!

ELLIOT

There are clear drawbacks

MARIA

This book will make you shudder, infiltrate, and change your mind about this crazy world.

LOUIS

Strongly recommend

SKYE

You want to waste your time? This book fits perfectly.
Add a comment
Download EBOOK Den Muravya by Bernard Werber Online free

PDF: den-muravya.pdf Den Muravya PDF
ERUB: den-muravya.epub Den Muravya ERUB
DOC: den-muravya.doc Den Muravya DOC
TXT: den-muravya.txt Den Muravya TXT