Read Stern by Thomas Heerma van Voss Free Online


Ebook Stern by Thomas Heerma van Voss read! Book Title: Stern
The author of the book: Thomas Heerma van Voss
The size of the: 6.83 MB
City - Country: No data
Loaded: 1208 times
Reader ratings: 7.7
Edition: Thomas Rap
Date of issue: April 5th 2013
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Language: English
Format files: PDF

Read full description of the books:Mijn eerste boek van een Heerma van Voss familielid… en het beviel uitstekend!
Het verhaal wordt niet chronologisch verteld waardoor pas gaandeweg de ontwikkelingen in het leven van Hugo Stern zich ontvouwen. Het is een behoorlijk treurig verhaal maar het wordt helder, zonder drama, zonder franje verteld. Stern raakt eerst zijn baan kwijt en daarna op een bepaalde manier ook vrouw en zoon of eigenlijk waren die hèm al een tijdje kwijt…

Zwijgzaam, eenzaam lijkt hij niet in staat tot fatsoenlijke contacten met anderen, laat staan tot vriendschap of liefde. Zich inleven in een ander is iets wat hij niet beheerst. Van verrassingen houdt hij niet.
Als hij in een vriend teleurgesteld raakt besluit hij: “Je hechten betekende: je verdediging laten gaan. En dus besloot hij voortaan te zwijgen. Zijn verhalen zou hij voor zich houden, tot iemand het vertrouwen echt waard was, tot hij zeker wist: nu gaat het allemaal losbarsten”. Het is alleen jammer dat dat nooit gebeurt.
Stern wil graag alles goed doen, bereidt dingen tot in de puntjes voor en doet dat ook nog voor zijn 18 jarige zoon waardoor deze dat als verstikkend ervaart. Wat Stern dan weer niet snapt, hij staat toch juist altijd klaar voor zijn zoon… Met zijn vrouw Merel communiceert hij niet echt, wat pijnlijk duidelijk wordt tijdens het interview met de Libelle over Merels nieuwe boek. Moeilijke onderwerpen gaat hij uit de weg, daarover praat hij al helemaal liever niet. Hij loopt dan ook echt letterlijk weg, weg van die ingewikkelde situatie te moeten praten over een probleem of over de toekomst. Zijn idee is: als je er niet over praat, verdwijnt het. Niets verwachten, dan kan er ook niets tegenvallen.
Beklemmend mooi.


Download Stern PDF Stern PDF
Download Stern ERUB Stern PDF
Download Stern DOC Stern PDF
Download Stern TXT Stern PDFRead information about the author

Ebook Stern read Online! Thomas Bram Heerma van Voss is een Nederlands schrijver. Hij is de zoon van het schrijvende echtpaar Arend Jan Heerma van Voss en Christien Brinkgreve en de broer van schrijver Daan Heerma van Voss.

Thomas Bram Heerma van Voss is a Dutch writer. He is the son of a married couple, Arend Jan Heerma van Voss en Christien Brinkgreve and a brother to author Daan Heerma van Voss


Reviews of the Stern


FINLEY

Phone number you need to drive to protect against robots. I wrote the number and downloaded without registering.

HUGO

The most cool book

BELLA

Frankly, double

RYAN

Frankly, double

MEGAN

This needs to be read to each
Add a comment
Download EBOOK Stern by Thomas Heerma van Voss Online free

PDF: stern.pdf Stern PDF
ERUB: stern.epub Stern ERUB
DOC: stern.doc Stern DOC
TXT: stern.txt Stern TXT